Εκδήλωση « Δημάκειου»

Με επιτυχία έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Δημάκειου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κέντρο «Γρηγόρης» την 12 Ιανουαρίου. Παραβρέθηκαν τοπικοί παράγοντες όπως και σι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων της περιοχής μας. Η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηρισθεί πετυχημένη σαν πρώτη φορά μετά την απώλεια του λείμνηστου Τάκη Αλάμαρα.

Οι διοργανωτές ζητούν συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλήψεις που οφείλονται κύρια στην απειρία οργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων. Εξάλλου τα έσοδα της όλης εκδήλωσης πήγαν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δημάκειου που απ’ τη νέα χρονιά φιλοδοξεί να κάνει αισθητή και πάλι την παρουσία της στον Καλαματιανό χώρο. Ιδιαίτερη συμβολή σ’ αυτό Θα έχουν και οι Νεδουσαίοι αφού τους ανήκει μεγάλο κομμάτι απ’ την επανανεργοποίηση της Ομάδας. Πάντως απ’ όλα τα χωριά περιμένουμε τα παιδιά να έρθουν κοντά στην ομάδα με οιοδήποτε τρόπο. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους χωριανούς που νοιάζονται για το γήπεδο αλλά και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων.

Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι στην Λαχειοφόρο Αγορά υπήρξε σούπερ δώρο σκούτερ 125 κυβικών που το κέρδισε η Πάτα Αλάμαρα, αλλά στην μνήμη του Τάκη Αλάμαρα, άφησε το δώρο στον Σύλλογο ο οποίος Θα το κληρώσει στην επόμενη εκδήλωση. Ο Σύλλογος την ευχαριστεί όπως και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους ανανεώνοντας το ραντεβού για το Καλοκαίρι σε αναβαθμισμένες εκδηλώσεις στο αθλητικά κέντρο «ΤΑΚΗΣ ΑΛΑΜΑΡΑΣ»