ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεδουσέων και αρκετοί άνθρωποι αναχώρησαν το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 7:00 π.μ για την διήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος στην Ζάκυνθο.

Ο προορισμός ήταν να πάνε στην Κυλλήνη για να πάρουν το πλοίο για να πάνε στο νησί. Εκεί σι επιβάτες του λεωφορείου είχαν κάποιες στιγμές δροσιάς απολαμβάνοντας το παγωμένο νερό τον φρέσκο αέρα και τον καφέ τους. Αφού επιβιβάστηκαν στο πλοίο τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες πάνω στο πλοίο με θεά τη Θάλασσα.

Εφόσον φτάσαμε στην Ζάκυνθο στις 11:30 π.μ. πήγαμε στην παράλια του Λαγανά οπού εκεί βγαίνουν οι χελώνες Καρέτα-καρέτα. Εκεί απολαύσαμε ένα ωραία μπάνιο και ένα γευστικό φαγητό σε μια ταβέρνα. Αργότερα πήγαμε στην εκκλησία του Άγιου Διονυσίου για να προσκυνήσουμε τον άγιο. Μετά ακολούθησε λίγες ώρες ξεκούρασης στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ απολαύσαμε την Ζάκυνθο στην ωραία πλατεία της και τη νυχτερινή της ζωή. Την άλλη μέρα το πρωί φάγαμε ένα ωραίο πρωινό και αναχωρήσαμε από το ξενοδοχείο για το μοναστήρι της Άγιας Μαύρας για να πάμε να προσκυνήσουμε. Αργότερα πήγαμε στο κάστρο της Ζακύνθου όπου απολαύσαμε την υπέροχη θέα. Ύστερα πάμε για φαγητό μέχρι να έρθει η ώρα για την αναχώρηση για το πλοίο ώστε να γυρίσουμε στην Καλαμάτα.

Ο σύλλογος Νεδουσέων ευχαριστεί όλους όσους τον ακολούθησαν σε αυτό το υπέροχο διήμερο στην Ζάκυνθο.