Μαραθόλακκας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Οι Ηρόστρατοι του Ταϋγέτου συνεχίζουν να επιδιώκουν την οριστική καταστροφή του που θα σημάνει και τον αφανισμό της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής.

Πληροφορηθήκαμε αργά το μεσημέρι της 3/2/2010 ότι κατάφυγαν σε νέο νομικό τέχνασμα για τη συνέχιση λειτουργίας της χωματερής Μαραθόλακκας επί του Ταϋγέτου.

Αυτοί που προσπαθούν σήμερα να εξασφαλίσουν από την Δικαιοσύνη την ανοχή  της στις παρανομίες τους, είναι  οι ίδιοι που δεν σέβονται τις  αποφάσεις της. Μόνο και μόνο να θυμίσουμε  τις ειρωνικές δηλώσεις του δήμαρχου κ. Νίκα και του αντιδήμαρχου κ. Αθανασόπουλου, μετά την έκδοση της 1ης απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου την 17/7/2009 για το κλείσιμο της Μαραθόλακκας.

Προσπαθούν  λοιπόν σήμερα να εξαντλήσουν και  την ύστατη νομική διαδικασία, για να καλύψουν την ευθύνη τους από την ολιγωρία για το κλείσιμο της παράνομης χωματερής.

Οι ενεργοί  πολίτες του Ταϋγέτου και της  Καλαμάτας θα υπερασπίσουν τις δύο (2) εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις, με την παρουσία τους αύριο 4/2/2010 νωρίς  το πρωί στο χώρο εισόδου της χωματερής.

Καλούμε τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να προστατευθεί ο Ταΰγετος και η Καλαμάτα, να έλθουν στη χωματερή για να στηρίξουν τις δικαστικές αποφάσεις για το τελικό κλείσιμό της και για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων της περιοχής και των ενεργών πολιτών της Καλαμάτας. Ο αγώνας γίνεται για την δικαίωση του Ταϋγέτου.

Αύριο μετά την 13.30 θα τσικνίζουμε στο 9ο χιλ της εθνικής οδού Καλαμάτας-Σπάρτης. Καλούμε όλους τους συμπολίτες να έλθουν για να τσικνίσουν μαζί μας και για ενισχύσουν ηθικά το δίκαιο αγώνα μας.-

Ενεργοί πολίτες του Ταϋγέτου και της  Καλαμάτας