Πρωτοβουλία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Της Νικολέττας Κολυβάρη
Συμβολικήδενδροφύτευση 300 δενδρυλλίων πραγματοποίησε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας στις 9 Νοεμβρίου Το πρωί στον περίβολο της Αγίας Παρασκευής στο λαδά.
Η συμβολική αυτή κίνηση έγινε στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου της Ζυθοποιίας, το οποίο διεξάγεται στην πόλη της Καλαμάτας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο διευθύνων σύμβουλος της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας» Jacv. Herpen , ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Αγρίων Ζώων Anima, Ήρα Καλιαμπέτσου. Παρόντες ήταν ακόμη ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουσελάς, ο αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος και παράγοντες του δήμου.
Φυτεύτηκαν 300 δέντρα, βελανιδιές στην πλειοψηφία τους, από στελέχη της Ζυθοποιίας και ντόπιους. Μετά την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης απελευθερώθηκαν 4 άγρια πτηνά, τρία γεράκια και ένας γκιόνης, από τον Σύλλογο Anima. az1.jpg

Όπως τόνισε ο κ. Χέρπεν, στα ελληνικά, στην ομιλία του «Ελπίζουμε η προσπάθειά μας για συμβολική δενδροφύτευση και εξωραϊσμό του Λαδά να προσλάβει χαρακτήρα

σταυροφορίας και κατά συνέπεια να εντείνει τις προσπάθειες για την διατήρηση του οικοσυστήματος σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν».
Αναδημοσίευση από Επικαιρότητα

az2.jpg