ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΔΟΥΣΑ

Ρεμπέτικη βραδιά στην Νέδουσα, ΠΑΡΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΔΟΥΣΑ και ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΔΟΥΣΑ

Ρεμπέτικη βραδιά στην Νέδουσα

nedousa_rebetiki.jpgΣτις 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στη Νέδουσα Ρεμπέτικη βραδιά. ο Δήμος Καλαμάτας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέδουσας και ο Σύλλογος Νεδουσαίων φρόντισαν για την πλήρη οργάνωση της βραδιάς. ενώ το ψυχαγωγικό μέρος το ανέλαβε ο Μορφωτικός Σύλλογος με την ορχήστρα του και με μία χορευτική ομάδα που μας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς φορώντας παραδοσιακές στολές.

Το Κέφι δεν άργησε να ανάψει και αυτή η απλή ρεμπέτικη βραδιά εξελίχθηκε σε ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα στο οποίο εκτός απ’ τους Νεδουσαίους και τη Νεολαία της Νέδουσας συμμετείχαν και επισκέπτες, φίλοι της Νέδουσας.. Όλος ο Κόσμος το χάρηκε και το ευχαριστήθηκε μα όλοι φεύγοντας έχουν την ίδια ελπίδα..

Κάθε χρόνο όπως φέτος και ακόμα καλύτερο… Ελπίζουμε κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαμάτας να παίρνει πρωτοβουλίες για να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στα χωριά μας. Μα πάνω οπ’ όλα να συνεχίζουν ο Δήμας Καλαμάτας, το Τοπικό Συμβούλιο και ο Σύλλογος Νεδουσαίων να έχουν την ίδια συνεννόηση που χουν και τώρα.. Μήπως και αναδειχθούμε τελικά

 

ΠΑΡΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΔΟΥΣΑ

party_neoleas_nedousa.jpgΚάθε χρόνο και καλύτερο! Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος το πάρτι νεολαίας στο Δημοτικό Σχολείο Νέδουσας, το Σάββατο 11 Αυγούστου!!! Η δυνατή και ρυθμική μουσική σε συνδυασμό με το ελάχιστο φως των κεριών και των δαδών, ήταν σο να ήθελαν να υποσχεθούν ότι η πορεία του πάρτι Θα ήταν γεμάτη κέφι, διασκέδαση και χαρά.

Και όντως έτσι έγινε! Το πάρτι, κράτησε και φέτος μέχρι τα ξημερώματα και είχε μεγάλη συμμετοχή εκτός απ τη νεολαία των χωριών της Αλαγονίας και από Καλαματιανούς, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο το πάρτι θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου και ακόμα καλύτερη οργάνωση.

Υ.Γ.Η νεολαία της Νέδουσας Θέλει να ευχαριστήσει το Σύλλογο Νει5ουσαίων για τα δωρεάν: σουβλάκια, μπύρες, αναψυκτικά, ποτά, μηχανήματα για τη μουσική και τα φωτορυθμικά που μας προσέφεραν και συντέλεσαν στη συνολική επιτυχία του φετινού πάρτι.

Η εκπρόσωιτος Νεολαίας Νέδουσας Βεργινάδη Στέλλα

 ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΔΟΥΣΑ

moysiki_vradia_nedoysa.jpgΣτις 21 Ιουλίου έγινε φέτος η καθιερωμένη μουσική βραδιά στην Πλατεία της Νέδουσας. Τα μέλη του συλλόγου Νεδουσαίων και μερικοί κάτοικοι του χωριού βοήθησαν στην προετοιμασία της γιορτής όπως βράσιμο της γίδας, στρώσιμο τραπεζιών Και αργότερα στις ψησταριές.

Γενικά στην εξυπηρέτηση του κόσμου που ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη διασκέδαση και χορό, βέβαια σε αυτό συνέβαλε η Ορχήστρα του Και έτσι το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος έφυγε αιτ’ το γλέντι με τις καλύτερες Και τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις του συλλόγου Νεδουσαίων όσο πάνε γίνονται όλο και πιο γνωστές τόσο στη περιοχή της Αλαγονίας όσο και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας. Με αφορμή λοιπόν τη διαφήμιση των εκδηλώσεων αυτών και των πανηγυριών γίνεται πιο γνωστή η περιοχή της Νέδουσας και αυτό είναι θετικό για το χωριό.