ΞΑΝΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ

 

«Oι Φίλοι του Ταϋγέτου» σας καλούν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 να έρθετε, όσοι μπορείτε, στην 3η φετινή αναδάσωση, με φυτά Μαύρης Πεύκης, στο καμένο δάσος του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα στην περιοχή«Κεραίες». Ως τόπος συνάντησης ορίζεται η θέση «Δεξαμενή Δασαρχείου» στο 30ο χιλιόμετρο του Εθνικού δρόμου Καλαμάτας-Σπάρτης και ώρα 9… π.μ.

Οι αναδασώσεις στον Ταΰγετο θα συνεχιστούν και φέτος με φυτά που αγόρασε ο Σύλλογός μας με την οικονομική στήριξη, όπως πάντα,του Ομογενειακού Ιδρύματος «Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα» και θα στηριχθεί για την προσπάθεια φύτευσής τους στην αγάπη των εθελοντών, κυρίως των μελών και φίλων του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Για την αναδάσωση ζητούμε την συμμετοχή όλων όσων αγαπούν το βουνό μας και παραμένουν ενεργοί πολίτες. Οι εθελοντές που θα έρθουν θα πρέπει να φέρουν την κατάλληλη ενδυμασία και παπούτσια για το δάσος(υψόμετρο 1.100 μ περίπου) και να έχουν μαζί τους προστατευτικά γάντια.

Οι λάκκοι θα έχουν διανοιχθεί και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ακούσουν οι εθελοντές προσεκτικά τις οδηγίες των υπευθύνων προτού προχωρήσουν στη φύτευση.

Πληροφορίες δίνονται από τους κκ. Γ.Χρυσανθακόπουλο τηλ.6975716800      Χ.Ζερίτη τηλ.6978030105         και Π.Μαυρίκη τηλ.6974894724.